Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
- Mám ju už pár rokov a ešte som v nej ani v snímači nemusel meniť baterky. Displej má veľký kontrast, dobre sa z neho odčítajú všetky hodnoty. Má krásny dizajn a neusadzuje sa na nej prach.
- Podsvietenie mi nechýba nakokoľko vysí na stene.
Super kúpa, odporúčam hlavne kôli dobrému displeju a parádnej výdrži na baterky.
- prehľadný displej
- krátka vzdialenosť dosahu čidla
nič moc
- nebol s časti funkčny
s tary sa pokazil
nie som spokojny
- vyborna cena
- vyborne citatelny display z viacerych uhlov
- jednoducha a prehladna meteostanica s potrebnymi informaciami
- Vyklapanie stojana v pripade ze meteostanica bude postavena, treba velmi jemne, kedze material je krehky
- Chyba mi podsvieteny display ale inak nemam co vytknut tomuto produktu
Vyborny produkt v porovnani cena - kvalita. Boli sme informovani ze je problem so stojanom na meteostanicu, takze pokial si date pozor, nie je problem ani s nim. Vyborny je aj panacik ktory urcuje ako treba ist obleceny von.. Meteostanica obsahuje aj meranie komfortu kde berie do uvahy vnutornu teplotu s vlhkostou vzduchu. Vseobecna spokojnost s produktom, aj ked ho zatial neuzivame dlho..
- drahý teplomer
nekupujte
- smiešna cena
meteostanica úplne postačujúca za primeranú cenu
- funkcie
- dostupnosť
dobrý pomer kvality k cene
- šikovná meteostanica, má dosť užitočných funkcii
- po týždni prestalo fungovať čidlo rýchlosti vetra - vrtulka. točiť sa točí, ale neprenáša údaje do stanice
až na ten merač rýchlosti vetra som spokojný....uvidíme či niečo nové prinesie výmena, resp. oprava.
tento vyrobok reklamujem,po vlozeni baterii a postupovani podla navodu,displej je cisty ziadne udaje neni vidiet
- - dobrá cena oproti iným značkám
- - funkcie
cena zodpovedá kvalite a myslím, že prevyšuje moje očakávania
- Je presný, spoľahlivý. Komunikácia je OK.
Uvedený tovar som potreboval doplniť k základni. Slúži dobre.
Odporúčam zakúpenie iným, ktorý potrebujú doplniť hodnoty vonkajšej teploty a vlhkosti bez nutnosti kábeláže.
- s produktom som veľmi spokojný, splnil moje očakávania v plnej miere, odporúčam
produkt s očakávanými funkciami za rozumnú cenu, ukazuje úplne v pohode všetky údaje sú dosť presné, rádiovo riadený čas stále aktuálny...budem ďalej odporúčať
Domaca meteo stanica svojvolne meni ikonu predpovede pocasia,ale tak ze zrejme pri znizeni tlaku slnko vystriedaju ihned mraky s dazd,nie postupne- poloblacno,zamracene,dazd,burka.Nerozumiem preco hned ide do extremneho stavu dazda,aj ked vonku je jasno!
Vie mi to niekto vysvetlit? Dakujem Viskupič
- Barometer
- Vonkajší vlhkomer
- Možnosť pripojiť až 3 bezdrotové čidlá
- Vysoká presnosť všetkých meraní
- Jednoduchá obsluha
- Niektoré tlačidlá sú umiestnené pod krytom batérie
Táto meteostanica príjemne prekvapila, kupoval som ju hlavne kôli vonkajšiemu vlhkomeru. Je veľmi presná - meria teplotu s 0,2 °C odchýlkou (porovnávané s kalibrovaným laboratórnym teplomerom). Má veľmi užitočné funkcie, ako pamäť pre min./ max. vonkajsiu a vnútornu teplotu. Celkové spracovanie je na veľmi dobrej úrovni. Taktiež má predpoveď fázy mesiaca až na 40 dní dopredu - toto využívam často, lebo deti sú počas splnu ako z divých vajec. Predpoveď je vďaka barometru presná až na 80%, pričom predpovedá na základe vonkajšej vlhkosti a teploty spoľahlivo aj sneženie a dážď. Je to perfektná mašinka za bezkonkurenčnú cenu.
S meteostanicou som velmi spokojny. Spĺňa všetky moje požiadavky a zodpovedá opisu, ktorý bol na internete.
- Po správnom nastavení spĺňa všetky technické parametre uvádzané výrobcom a tiež mnou požadované, pre ktoré som si ho kúpil.
- Je možné ho umiestniť kdekoľvek v byte, ako stacionárny alebo závesný.
- Podobný model sme používali v našej domácnosti 7 rokov k úplnej spokojnosti, preto som a rozhodol si kúpiť nový model rovnakého typu.
Kúpou tohto výrobku som si splnil nároky na informácie, ktoré tento prístroj poskytuje v danom mieste a čase, ako aj predpovede na niekoľko nasledujúcich dní.
Som plne spokojný s týmto výrobkom.
Produkt je dobrý, jednoduchý a sĺňa to čo som od neho očakával
- Slabší návod k produktu.
S produktom som spokojný, spĺňa všetky moje požiadavky pre ktoré som si ho objednal. Málinko horšie nastavovanie niektorých funkcii podľa névodu.
- dizajn, riadenie rádiovým signálom, možnosť stmavenia podsvietenia, dva časy budenia, teplota..........
- krátky dosah vonkajšieho čidla
zatiaľ šlape O. K.
Odporúčam!!!
- Elegantná a dobrá meteostanica
- chýba mi k tomu slovenský alebo český manuál
Zaujal ma dizajnom,a cena oproti ostatným obchodom bola najlepsia
Zobrazujem 1 - 20 zo 154 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...8 Ďalšie »