Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
- sparovanie s HA cez tuya integracie rychlo a bezproblemove
- moznost v HA nastavovat lubovolne automatizacie podla pocasia
- stabilita s wifi, so senzormi atd.... ok, da sa s tym pracovat v integraciach
- dazdovy senzor je katastrova, po hodine stredneho dazdu si uraci vsimnut, ze prsi.... ak chcete naprogramovat asistentov "zatvor okno, prsi" a podobne... tak na to mozete rovno zabudnut
- smer vetra nepotrebujem riesit, ale ked by som ho potreboval, tak je to podobne ako s dazdovym senzorom.... sipka sa toci jak sa jej zachce... je to male, nevie to uchopit smer vetra a merat nieco spolahlive....
- dodatocne som este dokupil senzor merania vlhkosti pody - sice pracuje, a teplotu meria snad OK avsak vlhkost ani nie - v lubovolnej pode pred alebo po zavlahe non stop ukazuje 99% vlhkost - podla vyjadreni vyrobcu neda sa to kalibrovat, bude asi vadny a treba reklamovat
potreboval som meteostanicu ktoru v pohode lokalne naintegrujem na HA, ucel splneny
potreboval som ziskat info, ked zacne prsat a kolko naprsi aby som reguloval zavlahu - ucel splneny tak na max 30% (ex post hodnotenie kolko naprsalo pricom ak prsalo malo, tak to pre istotu ukaze 0 akoby vobec neprsalo)
potreboval som silu vetra - s doplnkovym prepocitanim a priemerovanim hodnot sa to bude dat pouzit
Celkovo to vnimam ako produkt s hodne kompromismi, kde treba zvazit skutocne potreby vs moznosti daneho zariadenia.
- Vonkajšie čidlo nemá vlastný displej, takže batérie vydržia snáď dlhšie
- Nemá názvy dní v slovenčine
- Dva týždne po prvom zapnutí je v učiacom móde a nepredpovedá počasie , aký to má význam neviem
Mal som inú stanicu od emosu a slúžila dobre, snáď to bude aj v tomto prípade.
Produk zle meral vonkaksiu teplotu
Prisiel mi tzv bazarovy kus ktory bol riadne opotrebovany
- Dobrý produkt
- Čidlo nemá displej
Malý, elegantný, jednoduchá obsluha
- Napájanie batériou 1xAAA
- Jednoduchá a prehľadná aplikácia
- Možnosti uchytenia
- Malé rozmery
- Meria presne aj na priamom slnku prekvapivé presne hodnoty
- Veľký dosah senzorov
- Veľký prehľadný displej, senzor osvetlenia
- Garni, česká značka ktorá sa venuje meteorologickym prístrojom, tak verím že vedia čo robia.
Čas ukáže. Zatiaľ nemám čo vytknúť
Zatial ok.
- Fungujú všetky funkcie
Pri hustom daždi a v zastavanom priestore rapídne klesá dosah v metroch.
Spokojný
- Kvalita prevedenia
- Jednoduchosť nastavenia
- Jednoduchosť spárovania externých senzorov
- Presnosť meraní
- Mobilná / webová aplikácia
- Pripojenie na Weather cloudovŕ služby
- Zatiaľ žiadne
Zariadenie vo veľmi dobrom technickom prevedení. Taktiež má optimálny pomer cena / výkon v danej kategórii meracích zariadení.
Veľmi dobrá kvalita a čitateľnosť displeja.
Ak by balenie obsahovalo aj jeden externý senzor, bolo by super produkt.
TFA 20.1076.01.B
Registrovaný používateľ
Pridané: 13. apríla 2023
(naposledy upravené 13. apríla 2023)
Zakúpený v ELU.SK
- Design
- Funkcie
- Prevedenie
- Iba zopár nepodstatných detailov
Zo spustením barometra som mal trošku problém. Chvíľu som aj zvažoval vrátenie, no potom som si všimol, že tam je niečo ako aretácia. (zrejme plnila funkciu prepravnej poistky)
V obývačke na stene sa vyníma pekne, všetky tri ukazovatele fungujú dobre. S výsledkami meraní som spokojný. Úplnú presnosť som až tak moc neporovnával, ale orientačne to sedí. (Komu ide o 100% presnosť sa asi poobhliadne po digitálnej meteostanici).
Okrem ceny moc ani nie je čo kritizovať, snáď by som uvítal lepšie čitateľné stupnice. Hlavne v šere je na to horšie vidieť - treba si prisvietiť.
Retro design je však v skutku jedinečný. Kúpu určite odporúčam. Hlavne pre toho komu stačia bežne namerané hodnoty.
Super odporucam
- čitateľnosť displeja
- možnosť pripojenia až 3 senzorov
- ponuka informácií
- presné hodiny riadené DCF signálom
- zle vyriešená podperná nožička - treba ju podložiť
- produkt je v celku pekne prevedený
- zatiaľ spokojnosť
- výdrž a spoľahlivosť sa uvidí časom
Skutocne dobra meteostanica (aj ked u mna nekompletna)
- dobre farebne rozlisenie
Meteostanica má všetky funkcie, ktoré som od nej očakávala. Farebný displej je veľmi efektný a dobre vidno všetky údaje.
super pomocnik
- Indikátor vetrania
- Vlhomer
- Možnosť pripojenia aj iných sensorov
Kúpila som ju ako meteostanicu do izby, aby sme mali prehľad o vlhkosti. Páči sa mi farebné spravovanie displeja. Pripojila sa aj k našim ďalším sensorom od iných meteostanic, čo je veľké plus. Nastavenie času a dátumu je cez signál.
Všetko ok
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »