Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
- malý
- display dobre čítateľný
- Jednoduché
- Prehľadné
Jednoduché, prehľadné, ukazuje teplotu a vlhkosť vo viacerých miestnostiach na jednotlivých snímačoch plus na hlavnej jednotke všetko spolu. Dosah snímačov je dostatočný. Používane v byte.
- zatiaľ funguje ako má
- cez deň nieje nečítateľný display, keď je napájaný z batérii. Cez adapter zase silno svieti v noci
- Nízka cena
Malý rozmer prijímača je možno výhoda.
Meteostanica Hyundai WS 8446 nám prišla rýchlo a na pohľad vyzerá dobre. Akonáhle sa ale zapne, už to také 100%-né nie je. Samozrejme, že aj vtedy vyzerá dobre, farby sú pekné, všetko je čitateľné, ale len dovtedy, kým sa človek nevzdiali. Tam už nastáva problém so zlou čitateľnosťou niektorých čísel. Čím ďalej, tým je to horšie. Toto vidím, ako najväčší problém.
- veľký prehľadný display
prehľadný, čitateľný, magnet na prichytenie
Ok
Všetko ok
- Môžem mať naraz zameranú teplotu vo viacerých miestnostich. Všetko Ok
- Ponúka všetko, čo som si predstavoval. Je jasné, že je oveľa viac kvalitnejšia, ako som mal doteraz - cca 12 rokov, ukazuje teploty, len sa nedá nastaviť čas, tak KO.
Veľmi spokojný, len koľko vydrží za tú cenu.
- Použitie na chate, kvôli vzdialenému zapínaniu kúrenia. Funguje podľa očakávaní.
- Nepotrebuje baterky
- Historické grafy teploty aj vlhkosti v mobile (appka Smart Life)
Káblik pár krát pri manipulácii vypadol, ale to je fakt len úplná drobnosť.
- horsie zorne pole displeja
všetko funguje ako má.
Spokojnosť
Produkt prišiel s bielym predným panelom (viac by sa mi páčil sivý/strieborný; ale to je len dizajnová vec).
Oproti analógovému TFA hygrometru však ukazuje o 7% menej (sú vzdialené od seba asi 1 meter v izbe).
- Pekný dizajn
- L
- funguje bez problemov, lahka obsluha, citatelne ukazovatele
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »