Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
- Príjemný vzhľad, možnosť pripojiť až 3 externé senzory teploty a vlhkosti, vcelku spoľahlivá funkcia prenosu signálu na vzdialenosti bežného bytu.
- Ako je to už u nás pravidlom, absolútne nevyhovujúci SK ale aj CZ papierový návod na použitie. Text je neprehľadný, neuvádza niektoré dôležité údaje o postupe pripojenia zariadenia na domácu WiFi sieť. Popis postupu z návodu v mnohých bodoch nezodpovedá zobrazeniam v aplikácii Smart Life / Tuya. Pre laika je skoro nemožné sa bezproblémovo pripojiť. Pritom by stačilo iba použiť text aj s obrázkami podľa autormi doporučovaného českého YouTubového návodu "Solight TE81WiFi návod k aplikaci".
- 1x externý senzor stratil kontakt so zariadením. Zrejme išlo o nespoľahlivé spojenie, možno cez access point (AP), ktorý zariadenie vie podľa návodu vytvoriť a nie cez funkčnú domácu WiFi sieť.
- Neprehľadné umiestnenie a označenie ovládacích tlačítok na bočnej stene zariadenia, ktoré sťažuje nastavovanie všetkého možného. Kumulácia funkcií na jedno tlačítko s nie úplne logickou postupnosťou jednotlivých krokov.
Doporučujem kúpiť si toto zariadenie, ale pred inštaláciou si treba pozrieť vyššie uvedený český návod na použitie, stiahnuť si ho do počítača a postupovať bod po bode. Tam je postup slušne popísaný aj s vysvetlením, prečo je niektoré kroky potrebné spraviť tak, ako to doporučujú. Potom sa dá zariadenie pripojiť vcelku ľahko.
- Ľahká montáž, veľký displej
ok
Na displeji je všetko znázornené , vonkajšia teplota vnútorná teplota vlhkosť vzduchu a čas,
Nevýhody som nenašla žiadne.
- Malý,spĺňa moje poziadavky
- Zaoblený tvar,bez sondy
- Nenašla som žiadnu
Malý praktický bez zbytočných ďaľších informácií ktoré nepotrebujem.
- Jednu meteostanica už mám doma, potreboval som druhú na chalupu. Super vec.
- Funguje podla ocakavani
- 4 miesta v jednom.
- Trochu nepresne, ale na orientaciu postacujuce.
Robi co ma a postacuje to.
- Minimalistický dizajn
- Čitateľný display
Pekný malý hygrometer. Presnosť merania neviem overiť ale z nekalibrovaných produktov kt. som pozeral má najnižšiu toleranciu pre meranie vlhkosti +/-3%.
Zatiaľ spokojnosť.
tovar som dostal v poriadku, teraz lez skúšam
- Jednoduché ale postačujúce spracovanie
- Dobre viditeľný displej
- Čitateľné čísla
- Pekný, čitateľný displej.
- jednoduchý a funkčný
- Veľký farebný displej, možnosť sledovania údajov a nadstavenia zobrazovania meteostanice na diaľku prostredníctvom aplikácie.
Potreba pripojenia cez adaptér do elektrickej zásuvky, batérie slúžia len na zálohu stanice. Nečitateľný LCD displej pod úrovňou roviny pohľadu.
- kompatibilita
Spokojnosť
Viac funkcií v jednom výrobku za rozumnú cenu.
Jednoduché ovládanie, prehľadný display, nemá chybu
- spokojnosť
- veľké čísla na displeji, jednoduché ovládanie,
- celkom presné meranie, odchýlka cca +- 1°C
- zatiaľ nič, uvidím po zime
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »