Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
- Dobry
- Super malinke 4x4cm
- Tri vonkajšie snímače
- Nefunguje snímač teploty v jednotke
- Potrebuje veľa batérií
- Zlá viditeľnosť na displeji
Dobrý pomer cena výkon. Bohužiaľ nefunguje snímač v hlavnej jednotke. Budem to musieť reklamovať
zatial funguje--- uvidíme neskôr
je to labilné
- množstvo funkcií
Neukazuje rýchlosť vetra, chýba taký primitívny anemometer
Teplomer meria nepresne. Všetky meteostanice majú merací rozsah +/- 1 st.Celzia. Lenže to nie je tak, že ak je reálne teplota 23 st.Celzia, tak teplomer vám odmeria o +/- 1 st.Celzia. Odmeria vám napr. 27 st.Celzia :)))
Technické špecifikácie uvádzajú rozsah presnosti +/- 1 st.Celzia, ale ZOBRAZOVACI rozsah je +/- 0.1 st.Celzia a to je rozdiel. Na to, aby vám to odmeralo presne by ste museli zakúpiť meteostanicu s rozsahom +/- 0.4 st.Celzia, teda najdrahšie meteostanice.
Dokonca, meteostanica o jeden rad nižší než najnovší rad už nemá presnosť +/- 0.4 st.Celzia. Proste len úplne najdrahšia meteostanica. A ďalšia vec je tá, že rozsah merania teploty +/- 0.4 st.Celzia nie je pre každú teplotu. Napr. v rozmedzí teplôt od +10 až +30 st.Celzia má napr. rozsah +/- 0.4 st.Celzia, ale už pre rozsah napr. od -20 do 0 st.Celzia má rozsah tiež +/- 1 st.Celzia. Aj v rámci najdrahšieho modelu :)
Všetky meteostanice tohto typu sú tzv. nekalibrované stanice, teploty. A preto vám to nikdy neodmeria reálnu teplotu.
Vlhkosť je úplne vymyslená hodnota - reaguje len na veľké teplotné gradienty, tzn. že by ste museli mať v izbe úplne mokro a vtedy to ukáže nejakú signifikantnú zmenu.
Proste ani za 500 euro, najdrahšia stanica vám nezaručí meranie teploty. Ale zato majú pekný farebný displej :)))
ISO 8119
Pridané: 21. augusta 2022
(naposledy upravené 17. septembra 2022)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Veľmi dobrá
- Design
- Nepotrebuje žiadne napájanie
- Asi cena
Staré dobré analógové merače! Hľadal som izbový teplomer s vlhkomerom aspoň na približnú orientáciu, ale nechcel som len takú strohú plastovú škatuľku čo núkajú všade. Barometer je len takým bonusom navyše, ale poteší. Chcel som niečo čo aj pekne vyzerá a tento výrobok všetky tieto kritéria nadmieru spĺňa. K presnosti meraní sa vyjadriť neviem, ale moje očakávania sa mi vyplnili.
- Pekný dizajn, tenký, čitateľné údaje.
- Na displeji learning... - učenie sa bolo asi polroka.
- Stanica fungovala rovnako bez problémov asi polroka a potom začali nekonečné reštartovania od 0. Nastavil som ju a opäť reštart, tak na toto nemám nervy, aby som stanicu nastavoval každý druhý deň.
Neodporúčam, Emos nikdy viac...
Zatiaľ spokojnosť, výrobok mám krátku dobu, prebieha testovanie.
Som spokojný.
- Má barometer, čo nie je časté
- Spĺňa moje požiadavky
meria teplotu a vlhkost
- Lacná, presná, dobrý displej.
Neváhajte, je absolútne presná, z veľkým dosahom vysielača a prijmača, na sekundu presný čas pripojený na neustálu rádio aktualizaciu, perfektný pozorovací uhol displeja aj z akého koľvek ostrého uhla, jednoduchým dotykom sa dá nastavit intenzita podsvietenia displeja. A čo sa grafickeho zobrazenia a tlaku vzduchu týka, pokiaľ si toto jednorazovo maunálne upravite v nastavení podľa vašej lokality kde sa bude prístroj využívat, potom už meteostanica bude fungovat úplne presne po všetkých stránkach... Ja som naozaj spokojný...
nevýhodu som doteraz nepobadal
ok
- je dobre citatelny
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »