Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
je v poriadku, presne podľa mojich predstáv
produkt doručený v poriadku, je funkčný, bez problémov.
- Vynikajúci produkt
- Stabilné Wifi pripojenie
- Stabilné spojenie s vonkajšou jednotkou
- Kvalitná predpoveď počasia ktorá sa aktualizuje cca každú hodinu až dve
- Funguje na adaptér aj na batérie
- Len to že tento výrobok ponúka 1 e-shop, značka by mala byť určite rozšírenejšia vzhľadom na pomer cena-výkon
Totožný výrobok s drahším od GOGEN ME 3565 SMART, lenže tento od pre mňa neznámej značky BRAVO funguje rovnako.
Som milo prekvapený a spokojný čo som za cca 40 eur dostal.
- Promtne dodanie,dobra cena
Zreteľný a dostatocne velky displej s vyobrazením iba tých velicin,co som chcel,teda teplota a vlhkosť
- Funkcie
- Nepresné meranie vonkajšej teploty vonku -2 na display +3.
- Použitelný ako hodiny a interiérový teplomer.
Chýba návod v slovenčine
Trosku menšie než som si to predstavoval, ale nevadí, Aspoň mam viac možností na umiestnenie. Ľahká aktivácia,zvládne to každý. Z displejom nemám problém, aj bez podsvietenia je dobre a jasne čitateľný. Po pár .dňoch pozorovania si myslím že je aj celkom presný .
- Krásny produkt, podstatne informácie na displeji, wifi pripojenie
- Zlá čitateľnosť displeja zo spodného uhla, výpadky spojenia s vonkajším cieľom, predošlé zariadenie umiestnené na rovnakom mieste s tým nemalo problém, popritom vzdialenosť od čísla je cez jednu stenu 8 metrov. V prípade montáže na stenu má len jeden stredový záves a pri napájaní zo siete, kábel ťahá zariadenie do boku. Je potrebné použiť presnú skrutky a dotiahnuť ju tak, aby pri zavesení zariadenia bol vyvinutý väčší tlak a zariadenie bolo v silnejšom kontakte so stenou. Dva závesy by boli ideálnejšie.
- A meteostanica znovu funguje.
neukazuju presne,klamu venkovne teplomery pri teste z ortutovim je to nedobre
- Prehľadný farebný displej
- integrovaný zrážkomer
- dobrý dosah signálu zo senzorovej stanice
- dobrý pomer cena výkon
- len Nemecký návod na obsluhu
- nemožnosť korekcie tlaku vzhľadom na nadmorskú výšku
- vcelku dobré
- moderná konštrukcia a technologie
- dosť presný
- na zimu je vysoko odporúčané dokúpiť sieťový adaptér anemometra aby nezamrzol
- pre laika je zbytočne drahý a pre profesionála je zas nedostatočne vybavený
- nie je "pribalená"zadarmo žiadna poriadna platená meteoaplikácia , odporúčené tri sú štandartné,
- aplikácia Garni v mobile dokáže len ukazovať hodnoty- a prakticky bez historie
super velká spokojenost
- Lacná meteostanica
- ukazuje co ma funguje
- Produkt nezaznamenáva do týždenných a ročných štatistík minimálnu nameranú teplotu a ani vlhkosť
- Chcel som stanicu s veľkým displejom.
Zatiaľ slúži ako má.
zatiaľ krátka skúsenosť s produktom (cca. 2 týždne), ale doposial SPOKOJNOSŤ !
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »