Najnovšie recenzie zo sekcie Meteostanice
Super. Meria dobre žiadne problémy.
SENCOR SWS 9300
Pridané: 11. januára 2024
(naposledy upravené 11. januára 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- Funguje bez bateriek
- Sikovny
- Velke pismena, farebne
- Velmi dobra kupa
- Niekedy ma problem ziskat datum/cas. Musim ho priniest k oknu.
- Vyhovuje mi
- Presny
- Velmi maly, sikovny
- Nema podsietenie, po tme treba nan zasvietit
- Podsvieteny displej
- Slané zobrazovanie "digitálnych údajov" na priame odčítanie, ani po výmene akumulátorov.
- pekný dizajn
- neviem
pekné zariadenie
Nefunkčný mi predali v planeo
- Tovar je presne taký, ako popísaný na webovej stránke.
- V popise výrobku nie je jasne napísané, že keď výrobok funguje na batérie, tak aj pri najjasnejšom móde displeja, je tento trvale dosť tmavý, aj napriek trom stupňom nastavenia jasnosti. Displej, ak funguje na batérie, je na pár sekúnd jasný len vtedy, ak sa dotknete tlačidla na hornej strane prístroja. Následne sa po pár sekundách prepne do tmavšieho módu, ktorý nie je dosť jasný na jeho prečítanie. Ak chcete mať displej trvale jasný a teda čitateľný a zavesený na stene, musíte ho pripojiť cez priložený kábel trvale do elektriny. Je mi jasné, že táto vlastnosť stmavenia displeja pri chode na batérie je kvôli výdrži batérií, ale malo to tam byť napísané pre zákazníkov.
Výrobok je zatiaľ po pár dňoch používania v poriadku.
- Po sparovani s wifi ,možnost zistenia počasia v mieste kde je meteostanica nainštalovana
Trocha trapenia sa z parovanim na wifi.ale podarilo sa.
- Výborná
- Všetko ok
- good
- dizajnovo krasny kusok, moznost aj v bielom prevedeni, ukazuje presne vsetko , co ma
- ziadne
good
- veľmi kvalitná meteostanica za tie peniaze lepšiu nekúpite
- môžete sledovať v aplikácii reálne počasie na celom svete keďže sú zo sieťované taketo stanice amatérmy v aplikacii super
- dosť zložité počiatočné nastavenia ale majú online podporu ktora vam pomôže dosť rýchlo
mám ju kratko ale kupil by som zas a asi vyššiu triedu
Nefunguje vonkajšie čidlo,potrebujem reklamovať
Funguje super a ma ľahké nastavenie, zvládla som aj sama za pár minút :-)
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »